Inspiratie voor het inrichten van jouw kleine ruimte? 7 fijne Instagram accounts

Een kleine ruimte inrichten kan best lastig zijn. Gelukkig vind je online veel inspiratie! Check deze Instagram accounts als je wel wat hulp kunt gebruiken bij het inrichten en decoreren van jouw klein ruimte.

@600sqftandababy

Blogger Alison woont met haar man en twee kinderen in een klein appartement. Met kinderen kan inrichting best een klus zijn, want je moet met bepaalde dingen rekening houden. Je kiest bijvoorbeeld voor makkelijk wasbaar textiel want een vlek op jouw peperdure kleed is niet fijn. En natuurlijk houd je rekening met veiligheid!

Het Instagram account van Alison is ideaal als je ideeën wilt opdoen voor de inrichting van een kleine ruimte met kids. Haar stijl is licht en Scandinavisch.

 @Studioplants

Een kleine ruimte volstoppen met planten? Waarom niet? Instagram account @Studioplants is het bewijs dat je geen enorm huis hoeft te hebben om planten goed tot hun recht te laten komen.

@smallapartmentdecor

Een zwevend bureau dat je ook kunt gebruiken als dressoir en een bed weggewerkt achter gordijnen. Dit zijn slechts een paar ideetjes die je opdoet als je het Instagram account @smallapartmentdecor bekijkt.

 @countryroadliving

Het lijkt wel alsof kleine ruimtes en een Scandinavische inrichting hand in hand gaan. Toch kun je ook prima kiezen voor andere stijlen, zoals je ziet op Angie’s Insta account @countryroadliving. De stijl is te omschrijven als minimalistisch landelijk. Zo zien we hier de iconische peg rail. Ook het bijbehorende blog van Angie is prachtig!

@whitneyleighmorris

De stijlvolle Whitney woont met haar gezin in een kleine woning in Californië. Haar Instagram account @whitneyleighmorris is een echte inspiratiebron. Puur, simpel en natuurlijk. Zo kun je haar stijl omschrijven. Natuurlijk is er ruimte voor veel planten.

@minuscule.de

De drie Duitse meiden van @minuscule.de geven je tips en tricks voor het inrichten van een kleine ruimte. De mooie foto’s op hun account zijn erg gevarieerd. Goed voor de inspiratie dus.

@spaceoptimized

Slimme ontwerpen voor kleine woningen. Zo wordt het Insta account van @spaceoptimized omschreven. Je ziet hier niet alleen ideeën voor inrichting, maar ook voor design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top