Inspiratie: donkere moody badkamer

Donkere muren zorgen voor klasse en exclusiviteit in huis. Dus waarom zou je dit niet toepassen in de badkamer? Bij de badkamer denk je vaak aan een lichte, witte ruimte. Think again. Laat je verassen door deze prachtige, moody badkamers.

We voorspellen een doorbraak voor een donker interieur in 2019. In 2018 stond alles in het teken van een licht, Scandinavisch interieur. Het liefst was alles zo wit mogelijk. Maar de echte trendsetters kiezen voor donker. Je moet wel heel veel lef hebben om te kiezen voor een donkere badkamer. Maar het effect is erg chique.

Donkerblauwe badkamer

Een donkere muur geeft je de gewilde high end uitstraling en zorgt voor een geborgen gevoel. Je waant je helemaal in een andere wereld. Je hoeft niet gelijk te gaan voor zwart. Kies bijvoorbeeld voor een donkerblauwe muur in de badkamer.

En denk niet alleen aan donkere muurverf. Je maakt de look af met poeder zwarte badkameraccessoires. Deze hebben een mat uiterlijk. Dit heeft als extra voordeel dat je er minder snel vlekken op ziet.

Poeder zwarte badkameraccessoires 

Zwarte wc

Wel eens gedacht aan een zwarte wc? Waarom niet eigenlijk. Je voert de chique, donkere uitstraling zo consequent door.

Art deco badkamer

De ronde lampen geven deze badkamer een licht art deco gevoel. De gouden rand van de spiegel versterkt dit. En dan die prachtige pluimen. Wat een goed idee om jouw badkamer met een kleine touch extra stijlvol te maken!

Exotische zwarte badkamer

In deze badkamer waan je je gelijk in Thailand of Bali. Dat komt door de exotische kunst. De vrolijk gekleurde omslagdoek vormt een mooi contrast met de zwarte muur. Een donkere muur hoeft niet “zwaar” te ogen. Wat fijne accessoires zorgen voor luchtigheid. De witte accenten, zoals de witte deur en wc, maken het extra fris.

Zwart plafond

Nog zo’n trend die je vaker gaat zien. Het geverfde plafond. Dit keer in dezelfde kleur als de muur. Bijna alsof je je in een grot begeeft!

Klassieke zwarte badkamer

Kun je je onze blog over de asymmetrische spiegel nog herinneren? Deze twee prachtige exemplaren zijn hier een goed voorbeeld van. Deze klassieke badkamer brengt je terug naar vervlogen tijden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top