Inspiratie: de bohemian keuken

De bohemian look is zo’n stijl waar je gelijk vrolijk van wordt. Het staat garant voor een warm interieur met lekker veel kleur en exotische objecten. De keuken is vaak het hart van het huis, dus de look komt hier goed tot z’n recht. Laat je inspireren door deze bohemian keukens!

Bohemian chic

Je kunt de bohemian stijl zo bont maken als je wilt. Of, houd het juist rustig. Deze keuken zou je wel ingetogen bohemian kunnen noemen. De Marokkaanse kussentjes op de bank zorgen toch voor dat wereldse accent. Mooi!

bohemian keuken

Het is een trend in 2019: een statement muur in huis. Donkere kleuren mogen weer. De donkergroen betegelde muur geeft deze keuken karakter. De excentrieke accessoires en vele kruidenplantjes maken het helemaal af.

bohemian keuken

Ken je Jungalow al? Dit is een hele fijne webshop voor liefhebbers van de bohemian stijl. Een kijkje op de website staat garant voor een inspiratie overload. Je ziet dit merk hieronder nog eens terug komen, bij de Instagram accounts.

Insta inspiratie voor de bohemien keuken

Deze keuken doet erg Mexicaans aan. Je kunt de bohemian stijl natuurlijk zo invullen als je wilt: of je nu kiest voor woonaccessoires uit Marokko, Mexico of Afrika. Je kunt er jóuw wereldse draai aan geven. Het kleurenpallet is best druk maar door de andere accessoires redelijk rustig te houden – de plantjes, kommen en flessen – creëer je balans.


Nog zo’n vrolijk gekleurde keuken. Neem zeker een kijkje op het Instagram account van Hugette Montesinos. Je waant je gelijk in tropische oorden als Hawaii en Miami.

 

View this post on Instagram

 

Oh the beautiful kitchen shelves at @redpoppyvintage abode have us like ???

A post shared by Hugette Montesinos (@disfunkshionmag) on


Deze keuken van Aurora Nove, ook wel bekend als @themamaboheme, heeft veel meer een natuurlijke stijl. Toch heeft ‘ie ook iets tropisch. Of het nu komt door de groene bladeren of de gele glazen. Check ook haar Insta: deze is helemaal bohemian.


Weer zo’n heerlijk groen betegelde keukenmuur. Prachtig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top