De asymmetrische spiegel

Vierkant, rechthoekig of rond is zó 2018. Maak kennis met de asymmetrische spiegel! De vloeiende vorm zorgt voor een originele toevoeging aan je interieur en is helemaal on trend. Een aantal exemplaren bij elkaar maken het effect nog groter. We laten je een paar asymmetrische spiegels zien.

Moderne asymmetrische spiegel

Deze asymmetrische spiegel is zo sierlijk qua vorm dat het geen omlijsting nodig heeft. Het sobere model geeft de spiegel een minimalistisch uiterlijk. Hang hem bijvoorbeeld in de gang. Een dressoir met wat minimalistische bloemen erbij en klaar is jouw look.

asymmetrische spiegel

Kleine asymmetrische spiegel

Dit toffe model van Serax is echte eyecandy aan jouw muur. Zoals je ziet staat het erg leuk om drie verschillende varianten van de spiegel naast elkaar te hangen. De scheur in de muur is geen toeval. Dit draagt bij aan het wabi sabi gevoel.

Wabi sabi staat voor de kracht van imperfectie en was al een trend in 2018. We voorspellen nog veel meer wabi sabi dit jaar!
asymmetrische spiegel

Hier zien we een gekleurde variant van de asymmetrische spiegel. Van het hippe merk &k amsterdam!

 

asymmetrische spiegel

Vintage asymmetrische spiegel

Deze Scandinavische spiegel heeft een fijne retro touch. Het gaat om een origineel vintage exemplaar uit 1980. Natuurlijk via Etsy.

Etsy is een walhalla als je op zoek bent naar unieke vintage items. Vaak is er maar een exemplaar van dus dan weet je dat je een bijzonder exemplaar in huis haalt. Deze vintage spiegel komt uit 1960.asymmetrische spiegel

Gouden asymmetrische spiegel

Deze spiegel set van Maison du Monde is fijn geprijsd. Het gouden randje maakt hem erg art deco. Met een beetje fantasie lijkt de spiegel op een druppel.

asymmetrische spiegel

Wow, deze spiegel steelt de show. In combinatie met het dressoir krijg je de gewilde retro look. De lijst is van goudkleurig metaal.

asymmetrische spiegel

De gekleurde spiegel zie je steeds vaker en heeft een groot voordeel: je ziet er hierin nog beter uit.

asymmetrische spiegel

Ombre effect asymmetrische spiegel

Laten we eerlijk zijn, je moet echt zoeken naar imperfectie in de spiegel maar toch heeft deze de naam wabi sabi. En als je echt goed kijkt zie je dat hij niet helemaal perfect rond is.

asymmetrische spiegel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top