De 9 leukste opbergaccessoires en organisers

Laten we eerlijk zijn: opruimen is voor veel mensen geen leuke bezigheid. Toch geeft een opgeruimd huis je wél een heel prettig gevoel. Je hebt heel veel stijlvolle items die zorgen dat jouw huis opgeruimd en georganiseerd blijft. We hebben een paar leuke opbergaccessoires voor je geselecteerd!

Naturel kistje

Dit fijne kistje van Ikea kun je voor van alles gebruiken. Bewaar hier je voorraad sinaasappels in, je lege flessen, of gebruik het om dekens in op te bergen. Verzin het maar! Dit kistje staat mooi in je opberghok of garage.

kistje hout

Keukenorganiser

We houden van design tools om jouw spullen in te organiseren. Wie kent het niet. Het is altijd weer een dilemma tijdens het koken, waar laat je de sauslepel waarmee je in de pan roert? Dit handige opbergdoosje heeft plek voor spatels, gardes en messen. Een uitschuifbaar plaatje om jouw pollepel op te leggen biedt uitkomst. Handig op het aanrecht!

Keukenorganiser 

Sieradenschaaltje

Jouw mooiste sieraden organiseer je op een schaaltje. Een schaaltje voor je ringen, een schaaltje voor je oorbellen…dit staat erg mooi in de slaapkamer. En ook op zichzelf is dit een prachtig item.

Sieradenschaaltje

Schattig mandje

Ok, dit is een beetje een vreemde eend in de bijt maar dit mandje is te leuk om niet mee te nemen. Deze schattige accessoires is….een luiermandje. Met een newborn is het altijd de kunst alles strak georganiseerd te houden. Met zo’n schattig mandje wordt dit makkelijker én leuker.

luiermandje

Handige trolley

Daar is ‘ie weer. De Raskog. Nauwelijks een accessoires te noemen maar handig om dingen in te organiseren is ‘ie zeker. Of je hier nou je beautyspullen in stalt of jouw theepot. Je komt altijd stylish voor de dag.

 

raskog

Chique draadmandje

Draadmandjes zijn helemaal hip. Dit gouden exemplaar is een en al glamour. En komt goed van pas in bijvoorbeeld de badkamer. Zo houd je al jouw shampoo’s, conditioners en badolies strak georganiseerd.

opberg accessoire

Bureau organiser

Deze prachtige doosjes zijn ideaal voor het opbergen van jouw bureau-accessoires.

opbergaccessoire

 

Stoere opbergpot

En we kunnen geen genoeg krijgen van stijlvolle opbergpotten. Dit stoere exemplaar van Dille & Kamille heeft een leren koordje.

opbergaccessoire

 

Glazen voorraadpot

Het is een veelgehoorde tip van opruimgoeroe’s. Maak gebruik van transparante opbergmanden- en potten. Best wel handig als je tijdens het koken gelijk kunt zien wat je in huis hebt. Deze glazen potten staan prachtig in de keuken.

opbergaccessoire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top